Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklik ve yüzük görmek

Rüyada bileklik ve yüzük görmek

Rüyada bileklik ve yüzük görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret eder.

Rüyada bileklik ve yüzük gördüyseniz:

  • Başkalarına bağımlı olmak ya da yeni deneyimler yapmak arasında kalabilirsiniz.

Rüyada altın yüzük bileklik görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına tabir olunur.

Rüyada bileklik ve yüzük görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bileklik taktığını görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada altın bileklik satın almak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, süzüleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada deri bileklik görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bileklik takmak kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada siyah bileklik takmak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments