Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci taşlı yüzük takmak

Rüyada inci taşlı yüzük takmak

Rüyada inci taşlı yüzük takmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada inci yüzük takmak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işarettir.

Rüyada inci taşlı altın yüzük görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, kolaylığa kavuşacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı taşlı yüzük takmak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük takmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet eder.

Rüyada iri taşlı yüzük takmak can sıkıcı haberler işiteceğinize, bol muhabbette olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşlı yüzük bulup takmak hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments