Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sakın reddetmeyin, çünkü orada tanıyacağınız insanları çok seveceksiniz.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, maceralara atılacağına inanılır.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet eder.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak her çalışması ile büyük ses getireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments