Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri taşlı yüzük takmak

Rüyada iri taşlı yüzük takmak

Rüyada iri taşlı yüzük takmak karamsar olacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz alışılmadık değişikliklere müdahale etmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada iri taşlı yüzük takmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalettir.

Rüyada iri taşlı yüzük görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada pembe taşlı yüzük takmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada tek taşlı yüzük takmak kendini çok iyi hissedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments