Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak

Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak

Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak kısmetli kapıların açılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, zor durumda kalacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızdaki ilişkilerinize farklı şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak ömrünün uzun olacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine alamet eder.

Rüyada taşlı yüzük takmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada pembe taşlı yüzük takmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, sağlam bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına tabir olunur.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük takmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments