Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşınmaya karar vermek

Rüyada taşınmaya karar vermek

Rüyada taşınmaya karar vermek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, başka kimselere de yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada taşınmaya karar vermek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle ilişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada taşınmaya karar vermek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada boşanma kararı görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kararmış hava görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada evliliğe karar vermek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet eder.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada birini kararmış görmek edilen duaların kabul edileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına işaret eder.

Rüyada yüzü kararmış görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments