Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanma kararı aldığını görmek

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sevindirici haberler alınacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalet eder.

Rüyada boşanma kararı aldığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık kültürlerden gelen veya farklı ilgi alanları olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına inanılır.

Rüyada boşanmaya karar vermek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek çok kötü olaylar yaşayacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşanma kararı vermek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kazancın katbekat artacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada boşanma kararı görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada boşanma haberi almak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinden boşanmayı istemek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babanın boşanmasını görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments