Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kararmış hava görmek

Rüyada kararmış hava görmek

Rüyada kararmış hava görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kararmış hava gördüyseniz:

  • Çok iyi becerebileceğiniz şeylerde bile kendinize güvenememeniz olasıdır.

Rüyada hava kararması görmek adım atarken çok zorlanacağına, verimin ve bereketin geleceğine, makbul olan mallara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kararmış hava görmek ters giden olayların düzeltileceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kararmış altın bilezik görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada denizi kararmış görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğün kararmasını görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada kararsız kaldığını görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, elinin bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapanmaya karar vermek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine yorulur.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, umutlarının söneceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments