Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanma kararı görmek

Rüyada boşanma kararı görmek

Rüyada boşanma kararı görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet eder.

Rüyada boşanma kararı gördüyseniz:

  • Ertelemekte fayda var.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada boşanma kararı vermek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşanmaya karar vermek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşanma kararı görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Rüyada anne ve babanın boşanmasını görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına yorulur.

Rüyada anne baba boşanması görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada boşanma haberi duymak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments