Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kararmış gümüş kolye görmek

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, geniş bir ev satın alacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kararmış gümüş kolye gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapabileceğinizi veya ele alabileceğinizi düşünüyorsanız hızla devam edebilirsiniz.

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada kararmış gümüş görmek güzel bir haber almaya, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kararmış gümüş yüzük görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kararmış kolye görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada evliliğe karar vermek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hava kararması görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle evlenme kararı almak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek yapmaya karar vermek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments