Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliliğe karar vermek

Rüyada evliliğe karar vermek

Rüyada evliliğe karar vermek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada evliliğe karar vermek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların ya da üzerinde uzlaşılmış konuların üzerinden geçmekte, şartları revize etmekte fayda var.

Rüyada evliliğe karar vermek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına işarettir.

Rüyada evlilik kararı vermek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evlilik kararı almak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapanmaya karar vermek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada taşınmaya karar vermek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kararsız olduğunu görmek şeref ve haysiyetin artacağına, sevilen bir dostun geleceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına tabir olunur.

Rüyada evlenmeye karar vermek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek yapmaya karar vermek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, ticarette yol katedeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments