Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kararmış görmek

Rüyada birini kararmış görmek

Rüyada birini kararmış görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada birini kararmış gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Rüyada nişan kararı almak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine inanılır.

Rüyada kendini kararmış görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, maddi zararlara uğrayacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalettir.

Rüyada elinin kararmasını görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrılık kararı almak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, afiyete ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kararmış gümüş yüzük görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada karar defteri görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek aldırmaya karar vermek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü kararmış görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments