Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşın üstüne oturmak

Rüyada taşın üstüne oturmak

Rüyada taşın üstüne oturmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, önünün açık olacağına, masa başı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış anlamasınlar.

Rüyada taş üstüne oturmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşın üstüne oturmak ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bekar ise evleneceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada dizlerinin üstüne oturmak hayatının da kolaylaşacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan üstüne oturmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, evlerin ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, büyük bir yenilgi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağın üstüne oturmak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandık üstüne oturmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments