Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşın üstünde yatmak

Rüyada taşın üstünde yatmak

Rüyada taşın üstünde yatmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Algılarınız açık olsun.

Rüyada taşların üstünde yatmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada taşın üstünde yatmak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sayılacağına ve sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş üstünde yatmak başarılarını arttıracağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, başının derde gireceğine işarettir.

Rüyada tahta üstünde yatmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada karın üstünde yatmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada toprak üstünde yatmak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su üstünde yatmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kum üstünde yatmak hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments