Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum üstünde yatmak

Rüyada kum üstünde yatmak

Rüyada kum üstünde yatmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına inanılır.

Rüyada kum üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle eğlenmek için zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada kumun üstünde yatmak rahatlığa ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kum üstünde yatmak onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine yorulur.

Rüyada kumda yatmak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kum üzerinde yatmak çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumun üstünde oturmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstünde kum görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kum üstünde oturmak önemli bir lider haline geleceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumun üstünde kaymak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments