Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta üstünde yatmak

Rüyada tahta üstünde yatmak

Rüyada tahta üstünde yatmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yeni bir yola gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Hayatı basite alın.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada tahta üstünde yatmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada tahta yatakta yatmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada tahtada yatmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tahta üstünde uçmak geçim derdine düşeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Rüyada tahta üstünde yürümek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tahta üstünde oturmak kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde yatmak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments