Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşların üstünde yatmak

Rüyada taşların üstünde yatmak

Rüyada taşların üstünde yatmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşların üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Kafanızı netleştirip bazı seçimler yapmanız gerekiyor.

Rüyada taşların üstünde yatmak ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşın üstünde yatmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, talihinizin artacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş üstünde yatmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine yorulur.

Rüyada ölünün üstünde yatmak işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalet eder.

Rüyada sobanın üstünde yatmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tahta üstünde yatmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir başarının elde edileceğine yorulur.

Rüyada su üstünde yatmak hayatının da düzene gireceğine, muradın olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada karın üstünde yatmak hayırlı olayların yaşanacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments