Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak üstünde yatmak

Rüyada toprak üstünde yatmak

Rüyada toprak üstünde yatmak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına delalet eder.

Rüyada toprak üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, yetenekleriniz üzerine her türlü bahse girebilirsiniz.

Rüyada toprağın üstünde yatmak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada toprak üstünde yatmak daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada su üstünde yatmak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa tabir olunur.

Rüyada taşın üstünde yatmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum üstünde yatmak düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine yorulur.

Rüyada ölünün üstünde yatmak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine yorulur.

Rüyada kumun üstünde yatmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta üstünde yatmak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments