Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üstünde yatmak

Rüyada su üstünde yatmak

Rüyada su üstünde yatmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine alamet eder.

Rüyada su üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmalısınız.

Rüyada su üstünde yatmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada kumun üstünde yatmak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada taşların üstünde yatmak yeni yollara girileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine tabir olunur.

Rüyada buz üstünde yatmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, rahat şekilde geçineceğine işaret eder.

Rüyada mezarın üstünde yatmak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde yatmak mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta üstünde yatmak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments