Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş üstünde yatmak

Rüyada taş üstünde yatmak

Rüyada taş üstünde yatmak rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada taş üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Rüyada taşın üstünde yatmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş üstünde yatmak mal mülk sahibi olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalet eder.

Rüyada taşların üstünde yatmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalet eder.

Rüyada mezarın üstünde yatmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yapılan planların alt üst olacağına inanılır.

Rüyada masanın üstünde yatmak çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sobanın üstünde yatmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak her konuda şansın yaver gideceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde yatmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments