Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üstünde yatmak

Rüyada karın üstünde yatmak

Rüyada karın üstünde yatmak hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına işaret eder.

Rüyada karın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Gerçekler sizi özgürleştirecektir, bazı konularda duygularınızı daha net tahlil imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada karın üstünde yatmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada karın içinde yatmak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, alim insanlardan sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın altında yatmak çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, istediği başarıya kavuşacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın üstüne yatmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına delalettir.

Rüyada karın üstünde kan görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Rüyada karın üstünde araba sürmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, şansının ve bahtının açılacağına yorulur.

Rüyada karın üstünde yürümek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çok büyük ses getireceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments