Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar üstünde durmak

Rüyada kar üstünde durmak

Rüyada kar üstünde durmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, onun istediği yoldan gideceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kazancın düşeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına işarettir.

Rüyada kar üstünde durmak gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek aşk hayatınızda yukarda söylenenler geçerlidir.

Rüyada kar üstünde durmak işlerinde yenilikler yapacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde su üstünde durmak bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada duvar üstünde durmak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak Allah katında güzel mükafatlar almasına, çaresiz kalacağına, hile ile mal elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kayanın üstünde durmak güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek ayak üstünde durmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, ekonomik olarak kalkınacağına delalet eder.

Rüyada taşın üstünde durmak sorunlarını çözeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada köprünün üstünde durmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments