Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş ve su görmek

Rüyada taş ve su görmek

Rüyada taş ve su görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine işaret eder.

Rüyada taş ve su gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada taştan su aktığını görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun taşmasını görmek parasız kalacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde taş görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uğur getireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, kazançlı çıkacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinden taş toplamak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşmış su görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz suyunun taştığını görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments