Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taştan su çıktığını görmek

Rüyada taştan su çıktığını görmek

Rüyada taştan su çıktığını görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada taştan su çıktığını gördüyseniz:

  • Keşif niteliğindeki bir fikrin maddi getirileri olabilir.

Rüyada taştan su çıktığını görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, galibiyet kazanacağına yorulur.

Rüyada taşın üstüne çıktığını görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada ağzından taş çıktığını görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnundan taş çıktığını görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan taş çıktığını görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret eder.

Rüyada ağızdan taş çıktığını görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına inanılır.

Rüyada suya dalıp çıktığını görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, büyük bir adım atılacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden su çıktığını görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments