Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, kendi işini kuracağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyunun taştığını gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet eder.

Rüyada taş yağmuru görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada yağmur suyu biriktirmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyuna batmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, canının ve malının garantide olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birikmiş yağmur suyu görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, hayırlı kararlar alacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur suyunun biriktiğini görmek kimden akıl soracağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda yıkanmak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, huzursuzlukların son bulacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments