Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl nehir görmek

Rüyada göl nehir görmek

Rüyada göl nehir görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, işinden uzaklaşacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, böylece yüzünün güleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göl nehir gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili olaylar karşısında elinizden geldiği kadar esnek olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada göl nehir görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde balık görmek bundan da son derece mutlu olacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirde halı yıkamak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada çamurlu nehir görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşan nehir görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehir çay görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, giderlerin artış göstereceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada nehir ve şelale görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık nehir görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments