Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde sürüklenmek

Rüyada nehirde sürüklenmek

Rüyada nehirde sürüklenmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada nehirde sürüklenmek gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren konularda yeni şeyler öğrenebilirsiniz veya imajınızı ilgilendiren gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada nehirde sürüklenmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, tecrübe sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada nehir üstünde köprü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, yeni bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehirden karşıya geçmek riske atılacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı nehir görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık akan nehir görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada nehirde abdest almak kafasının boşalacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada duru nehir görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehir içinde balık görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments