Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde gezmek

Rüyada nehirde gezmek

Rüyada nehirde gezmek anne baba dualarının alınacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, dünya malı edineceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde gezmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız.

Rüyada sandalla nehirde gezmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirde kayıkla gezmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine inanılır.

Rüyada nehirde gezmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde tekneyle gezmek cesaretini yeninden toplayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, daha geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük nehir görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada nehirin kuruduğunu görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, haneye bereket geleceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Rüyada göl nehir görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments