Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşa basmak

Rüyada taşa basmak

Rüyada taşa basmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, geçim derdine gireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, variyetini çoğaltacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, başarısız ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşa basmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda voltajı yükseltmemeli veya başkalarının ilişkilerine karışmamalısınız.

Rüyada mezar taşına basmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Rüyada taşlara basmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşa basmak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada yılanın başına basmak ele geçen kazancın günden güne artacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna basmak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işarettir.

Rüyada kabre basmak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada el basmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını boka basmak her işinde iyilikle karşılaşacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kazancının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments