Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın başına basmak

Rüyada yılanın başına basmak

Rüyada yılanın başına basmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başına basmak gördüyseniz:

  • Gereksiz yanlışlardan veya tuzaklardan kaçınabilmek için direksiyona sizin geçmenizde fayda var.

Rüyada yılanın başına basmak fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak tatsızlıkların sona ereceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Rüyada yılana basmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, işlerin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yılan üstüne basmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada yılanlara basmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada yılanların üstüne basmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, kazancın gittikçe artacağına delalet eder.

Rüyada yılanın üzerine basmak hasret çekileceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın üstüne basmak yoğun stres altında kalacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments