Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını boka basmak

Rüyada ayağını boka basmak

Rüyada ayağını boka basmak ekmeğin kesileceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağını boka basmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın kendiliğinden anlamasını beklemekten daha yararlı olabilir.

Rüyada ayağını boka basmak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette boka basmak bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine yorulur.

Rüyada insan bokuna basmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Rüyada inek bokuna basmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada boka basmak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada hayvan bokuna basmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada bokun üstüne basmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi bokuna basmak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments