Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlara basmak

Rüyada taşlara basmak

Rüyada taşlara basmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, evlatlarından hayır bulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşlara basmak gördüyseniz:

  • Nasıl daha hızlı veya etkin olabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada taşlara basmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşa basmak çok kötü günler yaşayacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına inanılır.

Rüyada mezar taşına basmak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulur.

Rüyada yoğurda basmak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin üzerine basmak mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev su basmak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yolu su basmak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulur.

Rüyada araba frenine basmak neşe içinde olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments