Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabre basmak

Rüyada kabre basmak

Rüyada kabre basmak tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kabre basmak gördüyseniz:

  • Bazı konular hassasiyet gerektiriyor.

Rüyada kabre basmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada balığın üstüne basmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi bokuna basmak ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, büyük emekler vereceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumlara basmak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına yorulur.

Rüyada toprağa basmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada mezar basmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalet eder.

Rüyada ekmeğe el basmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments