Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşına basmak

Rüyada mezar taşına basmak

Rüyada mezar taşına basmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, başarılarının katlanacağına inanılır.

Rüyada mezar taşına basmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda girişimde bulunarak, yer değiştirerek veya başka birisine dönüşerek hayatınızı iyileştirebileceğinizi düşünüyorsanız bir şeyler yapmanın zamanı geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada mezar taşına basmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Rüyada taşlara basmak geçim derdinden kurtulacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada taşa basmak layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne basmak bunun kendisine büyük güç vereceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada mezarlığın üzerine basmak kendisini eve kapatacağına, iyi kısmetleri olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar basmak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, maddi kaynakların zarar göreceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada mezarlığa basmak yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments