Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş yutmak

Rüyada taş yutmak

Rüyada taş yutmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada taş yutmak gördüyseniz:

  • Kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada taş yutmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek yutmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare yutmak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada dişi yutmak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada bir şey yutmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, hasret çekileceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dili yutmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret eder.

Rüyada toprak yutmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakız yutmak fakirliğinin biteceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments