Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız yutmak

Rüyada sakız yutmak

Rüyada sakız yutmak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, insanların takdirini kazanacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işarettir.

Rüyada sakız yutmak gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal bir konunun üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.Hala, çözülmemiş bazı problemlerden kurtulmamış olabilirsiniz.

Rüyada sakız yutmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sakız çiğnediğini görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına işaret eder.

Rüyada mavi sakız görmek geride bırakacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, başarılı bir kişi olunacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sakız görmek insanları sakinleştireceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada sakız çiğnerken boğulmak hak yolundan ayrılmayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına tabir olunur.

Rüyada renkli sakız görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada sakızı atmak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, aşının da çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments