Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili yutmak

Rüyada dili yutmak

Rüyada dili yutmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet eder.

Rüyada dili yutmak gördüyseniz:

  • Gizli konular veya belli iş birlikleri, ortaklık ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Rüyada küçük dilini yutmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok üzüleceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dil yutmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet eder.

Rüyada dili yutmak iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada dilini yutmak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada toplu iğne yutmak yeni şeyler keşfedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada karınca yutmak dualarına karşılık alacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına yorulur.

Rüyada saç teli yutmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments