Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare yutmak

Rüyada fare yutmak

Rüyada fare yutmak sebep olacağına, lüks şekilde yaşayacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare yutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, eviniz veya ailenizle ilgili konular ya da arkadaşlarınızla bir araya gelmek size kendinizi iyi hissettirebilir.

Rüyada fare yutmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak yutmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kafasının sakinleşeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine tabir olunur.

Rüyada sarımsak yutmak yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, de zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada balgam yutmak çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına işarettir.

Rüyada çakmak yutmak dünya hayatında huzurlu olmaya, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada cam kırıklarını yutmak rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada kağıt yutmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalettir.

Rüyada kendi spermini yutmak yolculuğa, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments