Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey yutmak

Rüyada bir şey yutmak

Rüyada bir şey yutmak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine yorulur.

Rüyada bir şey yutmak gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada bir şey yutmak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada vida yutmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, sırların ortaya çıkmasına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada metal para yutmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, attığı adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kan yutmak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cisim yutmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak yutmak çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına yorulur.

Rüyada saç teli yutmak canını ve malını hiçe sayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada inci yutmak yeni bir araba satın alınacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments