Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek yutmak

Rüyada kelebek yutmak

Rüyada kelebek yutmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, günden güne sorunlarının artacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek yutmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına bakmadan kendi başınıza devam etme yolunu seçmelisiniz.

Rüyada kelebek yutmak aksiliklerin baş göstereceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük dilini yutmak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada çakmak yutmak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada saçını yutmak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, borçlarının kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kertenkele yutmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yüzünün de güleceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işarettir.

Rüyada köpek tüyü yutmak ona şifa olmayacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına rivayet eder.

Rüyada karınca yutmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mürekkep yutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, hayır dualarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments