Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş yağmuru görmek

Rüyada taş yağmuru görmek

Rüyada taş yağmuru görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş yağmuru gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada taş yağmuru görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine işaret eder.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine yağmur yağdığını görmek maaşının artacağına, sorumlu tutacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda oturmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine yorulur.

Rüyada yağmur suyuna basmak çok doğru bir yol tutulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yeni işler alacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments