Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kısmetlerinden olacağına, bahtının açık olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yaşanan yokluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek daha pozitif biri olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kafasının karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işarettir.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek evlerine dünürcü geleceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur kar yağdığını görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, öz güveninin yerine geleceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına yorulur.

Rüyada kar ve yağmur yağdığını görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments