Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üzerine yağmur yağdığını görmek

Rüyada birinin üzerine yağmur yağdığını görmek

Rüyada birinin üzerine yağmur yağdığını görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin üzerine yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurun eve yağdığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine inanılır.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şakır şakır yağmur yağdığını görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu yağmur yağdığını görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, güzel ameller işleyeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına delalettir.

Rüyada cama yağmur yağdığını görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments