Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda oturmak

Rüyada yağmurda oturmak

Rüyada yağmurda oturmak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yağmurda oturmak gördüyseniz:

  • Ufak şeyler üzerine dikkatinizi odaklayabilirseniz saklanmak istenen bazı konuların farkına varabilirsiniz.

Rüyada yağmurun altında oturmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur altında oturmak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına rivayet eder.

Rüyada yağmurda oturmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine işarettir.

Rüyada yağmur altında dans etmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, onlara çok bağlı olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağarken dua ettiğini görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda para toplamak zor bir işe girileceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına yorulur.

Rüyada siyah yağmur görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments