Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurdan sonra sel görmek

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek her şeyin ters gideceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurdan sonra sel gördüyseniz:

  • Daha iyi vakit geçirmenin yollarını arıyorsanız, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı ruh halinde olmamasını yadırgayabilirsiniz.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel sonrasını görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra kar görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına alamet eder.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına alamet eder.

Rüyada yağmur sonrası çamur görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments