Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş üstüne çıkmak

Rüyada taş üstüne çıkmak

Rüyada taş üstüne çıkmak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına yorulur.

Rüyada taş üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Sizi farklı kültürler, olaylar veya inanç sistemleriyle tanıştıracak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada taşın üstüne çıkmak umutsuzluklarını geride bırakacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada taş üstüne çıkmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına delalettir.

Rüyada suyun üstüne çıkmak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine işarettir.

Rüyada caminin üstüne çıkmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, büyük atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bina üstüne çıkmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments