Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşın üstüne çıkmak

Rüyada taşın üstüne çıkmak

Rüyada taşın üstüne çıkmak hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, anne duasının açılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine inanılır.

Rüyada taşın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Belli bir planın, işin ya da projenin en iyi şekilde ilerleyebilmesini sağlayacak faydalı fikirlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada taş üstüne çıkmak saygınlığının artacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına delalet eder.

Rüyada taşın üstüne çıkmak haram mal yiyip içeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, bir anda yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kapının üstüne çıkmak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada ev üstüne çıkmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının üstüne çıkmak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kaybettiği şeyi bulmasına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sandalyenin üstüne çıkmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada su üstüne çıkmak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada ağacın üstüne çıkmak ağlayacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments