Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstüne çıkmak

Rüyada suyun üstüne çıkmak

Rüyada suyun üstüne çıkmak sorunlarının çözüme kavuşacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, yeni işlere girileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kötü düşmana, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına tabir olunur.

Rüyada suyun üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Küçük iş planlarınızı büyütebilirsiniz.

Rüyada su üstüne çıkmak gelirinin çoğalacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun üstüne çıkmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bina üstüne çıkmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, süzüleceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandalyenin üstüne çıkmak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatının üstüne çıkmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulutların üstüne çıkmak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada dağın üstüne çıkmak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabenin üstüne çıkmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, evlatlarından memnun olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments