Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermenin önemli karşılıkları olabilir.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak çözümlere ve çarelere kavuşacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına yorulur.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına delalet eder.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde olmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, şansın çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada merdivenin en üstünde görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evin en üst katına çıkmak davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacın en tepesine çıkmak günü birlik kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments