Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin üstüne çıkmak

Rüyada caminin üstüne çıkmak

Rüyada caminin üstüne çıkmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, her istediğini alabileceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada caminin üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk başınıza tatlı belalar açabilir.

Rüyada caminin üstüne çıkmak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, ferahlık veren sözler duymaya tabir olunur.

Rüyada kadının üstüne çıkmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bina üstüne çıkmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine işaret eder.

Rüyada kamyonun üstüne çıkmak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağacın üstüne çıkmak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına işarettir.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, rızkının da genişleyeceğine yorulur.

Rüyada dağın üstüne çıkmak kara kara düşünür olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, bir süre zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada taşın üstüne çıkmak hayatının bereketli ve verimli olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, büyük kayıplara uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments